5 maj, 2019

AsthmaTuner besöker Nyhetsmorgon

Den 7 maj ska AsthmaTuner vara med i Nyhetsmorgon klockan 07.10. Då kommer ni få höra från en av AsthmaTuners grundare Henrik Ljungberg som har 15 års klinisk erfarenhet av att arbeta med astmapatienter.
Ni kommer även få höra från Viktor Karlberg, en 17 årig gymnasielev med astma som tävlar i crossfit och har använt sig av AsthmaTuner.

Läs mer om Viktors historia med AsthmaTuner här nedanför.

Hur har ditt liv förändrats sedan du har börjat använda dig av AsthmaTuner?

När jag är sjuk är jag endast sjuk 1-2 dagar till skillnad från förut där jag var sjuk i flera veckor samt att jag kan förebygga sjukdom med AsthmaTuner vilket har gjort att jag inte heller är så ofta sjuk!

Har AsthmaTuner förbättrat din möjlighet att utöva crossfit?

AsthmaTuner har hjälpt mig att förebygga att bli sjuk vilket har gjort att jag kan träna året runt och drabbas inte alls lika mycket av långdragna förkylningar vilket har gjort att jag inte tappar så mycket i min idrott!

En bild på Viktor som tävlar i crossfit.

Hur fick du information om AsthmaTuner?

Jag hade dåliga resultat på de testen jag gjorde för min astma och blev då kontaktad att vara med i en undersökning i att då använda AsthmaTuner!

Skulle du rekommendera AsthmaTuner till andra?

Ja definitivt, det har hjälpt mig massor!

2 Comments
  • Anna
    maj 7, 2019

    Hej! Hur får jag tag på spirometern?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *