10 okt, 2018

En vinst för alla astmatiker!

Denna vecka är vi som jobbar på AsthmaTuner extra stolta!

Vi har varit med och tävlat i Business Challenge som är en av Sveriges största pitchtävlingar för små bolag. Och inte nog med att vi var med utan vi vann! 🙂 🙂 🙂

Detta är återigen ett erkännande att vi någonting stort på spåret! Eftersom vårt mål är att hjälpa så många som med astma som möjligt, ser vi detta som en vinst även för alla astmatiker.

På Business Challenges hemsida står det såhär: “Business Challenge för samman Sveriges absoluta näringslivselit; toppchefer, entreprenörer, experter, ledare & riskkapitalister med startups och talanger” och detta stämde verkligen! Det var otroligt nervöst att presentera vår lösning för chefer för några av Sveriges största bolag, men vi lyckades!

Det var massor bolag som hade sökt till business challenge i år, och 15 stycken som fick komma till semifinal och presentera inför en del av juryn. Efter det valdes de 6 bästa bolagen ut till final och fick pitcha framför hela juryn (totalt 86 stycken) bland annat förra finansministern Anders Borg, Ylva Berg VD Business Sweden, Malin Parkler VD Pfizer, Johan Johansson VD Tre, Erik Ljungberg Vice VD Scania, Ann Carlsson VD Apoteket och många fler (Nu börjar ni kanske förstå varför vi var riktigt nervösa)

Efter det var det galamiddag på Grand Hotel i Stockholm. Vi fick sitta på helspänn under hela middagen i väntat på att vinnaren skulle annonseras!

I vinsten ingår bland annat att få synas på Nasdaq börsens skärm i New York. Vi kommer redan nu börja skissa på hur det skulle kunna se ut! Har ni några idéer?

Kontakta oss på info@asthmatuner.com eller läs mer på vår hemsida om du vill veta mer om hur vi vill förbättra vardagen för astmatiker och vårdpersonal!

Nästa vecka kommer vi skriva en serie om behandling av astma så glöm inte lika vår sida på facebook!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *