9 sep, 2018

AsthmaTuner på världens största konferens för astma i Paris

Under förra veckan var AsthmaTuner teamet på Europeiska lungläkarsällskapets (ERS) årliga konferens i Paris.

ERS är världens största konferens för lungsjukdomar där astma självklart utgör en stor del. Fokus för konferensen är framförallt forskning och framsteg. Över 22 000 personer besökte mässan som höll på i 5 dagar.

Vi var otroligt stolta över att få presentera resultatet från den forskning som har gjorts på AsthmaTuner som ”scientic breakthrough”. All data är fortfarande inte sammanställd så vi kommer att fortsätta berätta hur AsthmaTuner förbättrar livet för personer med astma. Glöm därför inte följa oss här eller på Facebook så du inte missar när resultaten publiceras.

En reflektion vi hade från konferensen är att fokus mer och mer börjar skifta från grundforskning kring genetik och astma, till hur man kan göra livet enklare för astmatiker med hjälp av praktiska verktyg och tekniska lösningar som AsthmaTuner. Detta är ett kvitto att vi är på rätt spår 🙂

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *